Jdi na obsah Jdi na menu

 

  

Poslední aktualizace 01.07.2017

Chovatelský tým Feritte Bugsy Vás vítá na obyčejných stránkách věnovaných neobyčejnému plemeni Italský chrtík.

Na fotografii dole je Chantia Feritte Bugsy, dostihová dráha Mladá Boleslav 1.místo v kategorii Mladí, dne 08.10.2016.

dostihy-mada-boleslav-8.10.2016--fb-web--7-.jpg

Novinky a informace o chrtících získáte z klubových stránek plemene zde.
Novinky o coursingu zde, novinky o dostizích chrtů zde, kalendář chrtích akcí zde, přihlášky na výstavy chrtíků zde, řády a směrnice k chrtím akcím zde. Přihlášky na tréninky v Greyhound Park Motol zde. Svoje štěňátko žijící v České republice neprodleně přeregistrujte v národním registru zde a také Vás prosím o registraci do unikátní světové databáze chovných chrtíků zdeMezinárodní dostihový a coursingový řád FCI platný od 01.01.2017 zde. Náš stručný návod na držení štěňátka plemene italský chrtík zde.

dostihy-mlada-boleslav-1.10.2016-beh-mladych-6x--12-.jpg

Na fotografii nahoře zleva Astra Bravissimo Bertrando, Chantia Feritte Bugsy, Gisele Feritte Bugsy, Hollie Feritte Bugsy, Hannach Feritte Bugsy, Gloria Feritte Bugsy. Foto z dostihu dne 01.10.2016, dostihová dráha Mladá Boleslav. Společný běh mladých, všichni pochází z jedné chovatelské stanice od jednoho majitele, jedinečný úspěch za kterým se skrývá mnoho hodin práce. Unikátní genetické dostihové vlastnosti mých milovaných chrtíků. Tento den jsem si splnila další ze svých chovatelských, dostihových a trénerských snů. Byla jsem nesmírně šťastná. Moji chrtíci dohěhli čistě dva běhy, distanci 345 metrů stylem Start - Cíl. Všichni splnili dostihovou licenci v rekordním věku 12 měsíců, stejně jako náš legendární dostihový a chovný chrtík Multi Ch. Ceysse Bugsy před deseti lety. Děkuji své milované rodině za nekončící obětavou pomoc a podporu, paní Sousedíkové za nádherné momentky z tohoto dostihu.

dostihy-mlada-boleslav-1.10.2016-beh-mladych-6x--31-.jpg

Do nejlepších podmínek nabízíme k prodeji i starší a vychované chrtíky. Na fotografii moje maličkost a Koketa Feritte Bugsy před odjezdem k nové paní majitelce. Foto rok 2012. 
koketa-6-mesicu.jpg
25.6.2017 Mezinarodni výstava psů Brno. Posuzoval Tibor Havelka. Zúčastněných 16 chrtíků.jesika-brno-cac-27.6..jpg
Lilith Feritte Bugsy - Výborná 1, CAC, CACIB, BOB
Jesika Feritte Bugsy - Výborná 1, CAC
Mám velkou radost z úspěchu Lilith. Gratuluji majitelce paní Gibanové a děkuji jí za krásnou prezentaci Lilithky.
lilith-feritte-bugsy-cac--cacib--bob.jpg
19.06.2017 Soukromý trénink pro všechny naše fenky, Bertranda, malou Tamee a Szelmu a babičku Bellinku. Distance 250 metrů. Dnešní trénink byl svižný a rozehřátý, krásně prožité odpoledne v kruhu milované rodiny s báječnými majiteli mých odchovů. Na fotografii dole je Chantia a Hannach. Fotografie z tréninku k vidění zde.19.6.2017-trenink--378-.jpg
13.06.2017 Soukromý trénink pro všechny naše fenky, Bertranda a malou Tamee. Distance 250 metrů. Opět bezproblémový trénink se šťastnými chrtíky, kteří jsou ve skvělé kondici. Na fotografii dole Jesika Feritte Bugsy, nejkrásnější chrtík KCHICH roku 2017. Fotografie z tohoto tréninku jsou k vidění zde.
13.6.2017-nas-trenink--110-.jpg
11.06.2017 Dostihová dráha Alsónémedi, Maďarsko. Distance 370 metrů.
Hollie Feritte Bugsy - 2. místo Res.CACIL, Res.CACL
Gloria Feritte Bugsy - 3. místo
Chantia Feritte Bugsy - 4. místo
11.6.2017-dostihy--70-.jpg
Po pro nás veleúspěšné klubové výstavě jsme se přesunuli do Maďarska na pískovou dostihovou dráhu Alsónémedi. Dráha je podle mého soudu pro drobné italské chrtíky náročná, nejenom délkou, ale i provedením, chrtíci mají po doběhu plnou pusinku i oči písku, v padoku je k dispozici voda na omytí chrtů. Ne všem chrtíkům písková dráha vyhovuje. Každopádně jsme na dráze prožili krásný slunný den, výborné občerstvení a příroda kolem dráhy nás přesvědčili o opětovné návštěvě této ojedinělé pískové dráhy. Na fotografii dole první rozběhy jedinečná Dalya Mraja, která obsadila ve finále 1.místo, gratuluji majitelce paní Krajčovičové, tato super rychlá  fenka je pyšnou vnučkou legendy Dio Diesel Bugsy, Gisele bílá dečka a Hannach modrá dečka.
11.6.2017-dostihy--79-.jpg
10.06.2017 Dostihová dráha Mladá Boleslav. Velká cena Mladé Boleslavi, distance 345 metrů.
Kardinal Feritte Bugsy - 1.místo, kategorie Mladý
Kaprice Feritte Bugsy - 2.místo, kategorie Mladý
Yvet Feritte Bugsy - 1. místo, kategorie Senior
Gratuluji majitelkám mých odchovů, mám velkou radost s Vámi. Na fotografii dole Kaprice a Kardinal. Foto pan Petr Karel. Kompletní výsledky a časy zde.
kaprice-a-kardinal.jpg
 10.06.2017 Klubová výstava Klubu chovatelů Italských chrtiků. Posuzoval pan Tomasz Kuszyk z Polska. 
dsc_0968.jpg
Posuzování bylo velmi pečlivé a zdlouhavé, pan rozhodčí chrtíkům plašších povah dával více času na uklidnění, měli možnost se lépe předvést. Byl objektivní a chrtíkům rozuměl. Bylo velmi příjemné pozorovat ho při posuzování. Děkuji vedení KCHICH za pozvání pana Kuszyka na letošní prestižní klubovou akci. Organizačně dokonale zvládnuté výstavy se účastnil rekordní počet italských chrtíků, 62 jedinců. Krásné prostředí zámku Křtiny, slunečné počasí, vynikající občerstvení a výborná nálada se nedají popsat, nádherné fotografie slečny Gieblové vypovídají za vše... Letos bych ráda poděkovala za účast majitelkám Leose, Damiána a Margo, Lilith a Isis dole na fotografii.
kchch-moje-odchovy.jpg
V neposlední řadě děkuji všem sponzorům za hodnotné ceny, které jsme si tento den odnesli. Velké poděkování patří paní Mildner a její firmě DogGear, největšímu sponzoru této prestižní klubové výstavy.
dsc_0035.jpg
Jesika Feritte Bugsy - Výborná 1, CAC, Nejkrásnější fena, Klubový vítěz,  BOB. v mezitřídě, kdy Jesika první den dosáhla 15 měsíců, to zmamená možnost účasti ve třídě dospělých. 
dsc_0472.jpg
Mladá a nezkušená Jesika porazila nádhernou konkurenci ve všech třídách. Krásně se předváděla, na stole stála jako socha a zaujala opět svým jejinečným pohybem a standardní výškou.
dsc_0984.jpg
Chantia Feritte Bugsy - Výborná 1, CAC v otevřené třídě s velkou konkurencí obsadila první místo.
dsc_0616.jpg
Kasha Feritte Bugsy - Výborná 2. Kasha se krásně předvedla, výborně držela výstavní postoj, naše tréninky agility a obedience jsou vyditelné. Mám velkou radost ze své chovatelské práce. 
11.6.2017-kchich---20-.jpg
První místo obdržela dcera Phoebe Feritte Bugsy a mého Calibra Acemeo IG, drobná Bianca Phoebe Stars. Mám velkou radost i mladý nejkrásnější pochází z mého chovu. Mám velkou radost z našeho dnešního úžasného triumfu... Dole BOS, pan posuzovatel a BOB Jesika Feritte Bugsy.
dsc_0995.jpg
08.06.2017 Soukromý trénink pro všechny naše fenky, Bertranda, Tamee alias Cecil, Szelmu, Kaprice a Belladonu. Distance 250 metrů. Krásný trénink ve skvělém počasí se super lidmi a moji milovanou rodinkou. Na fotografii dole slečna Štěpánka, majitelka Szelmy se svojí princeznou a s Tamee, Ing. Petr se svojí Belladonou a z boxu startující Jesika. Fotografie z tréninku jsou vidění zde.
8.6.2017-nas-trenink--57-.jpg
06.06.2017 Dnes jsem obdržela dopis z plemenné knihy ČMKU s titulem Český Veterán Šampion pro naší seniorku Lolly Feritte Bugsy, na tento certifikát jsem čekala poměrně dlouho, ale musím uznat, že má trefné načasování, dostala jsem milý dárek k Lolly 10. narozenimám.
 
 
03.06.2017 Soukromý trénink pro všechny naše fenky, Bertranda a malou Tamee. Distance 250 metrů. Krásný slunečný den v přírodě, v kruhu své milované rodiny a s nejmilejšímy tvory planety, tím myslím italské chrtíky, se nám opět pěkně vydařil. Na fotografii dole zleva babička Belladona, Meryla, Haralda a Bertrando. Fotografie z tréninku jsou k vidění zde.
img_0537.jpg
03.06.2017 Dostihová dráha Kolín. Tréninkový den.
Isis Ionel Bugsy - váha 3,6 kg, výška 32 cm běžela dva společné běhy, splnila podmínku účasti na WGA váhovém dostihu, její sparing partneři byli Kasha Feritte Bugsy a Bertrando Astra Bravissimo, mám velkou radost, jen velká škoda, že tyto běhy nebyly licenční, Isis by měla kompletně splněnou dostihovou licenci, ráda jsem svoje pejsky zapůjčila k Isis, talentovaná Isisko hurá na nejbližší  váhový dostih WGA ve Švýcarsku. Držím ti palečky... Na fotografii dole je Isis na našem soukromém tréninku, kde si předpisově zaběhla ještě jednu sólo rovinku o délce 250 metrů, šikulka.
img_0017.jpg
31.05.2017 Soukromý trénink pro všechny naše feny, Bertranda, malou Tamee a její babičku Belladonu. Nadherný slunečný den, v kruhu rodiny a milovanými chrtíky, jsme trávili aktivním pohybem v přírodě. Lepší kombinaci neznám. Na fotografii dole Tamee, Belladona a Umbra.
31.5.2017-trenink--618-.jpg
28.05.2017 Trénink obedience a agility pro pokročilé s Táňou a Chantií. Trénink obedience a agility pro začátečníky s Jesikou a Kashou. Malá Tamee trénovala agility na áčku a socializovala se mezi velkými psy. Na fotografii dole je Kasha a Jesika.
28.5.2017-cvicak--24-.jpg
27.05.2017 Dostihová dráha Kolín. CACT, bodovací dostih. Kompletní výsledky zde.
Dostihu se účastnilo 18 chrtíků. Naše mladé a šikovné holčičky uspěly velmi dobře v silné konkurenci. Všechny drobné fenečky přítomné na dostihu měly vynikající časy. Mám velkou radost a gratuluji vítězům i všem zůčastněným. Velká gratulace patří seniorce Yvet Feritte Bugsy a její majitelce paní Pličkové, dále mladému Kaprice a jeho majitelce slečně Primusové.
Kaprice Feritte Bugsy - 1.místo v kategorii Mladí
27.5.2017-dostihy--152-.jpg
Yvet Feeritte Bugsy - 2.místo v kategorii Senior
Hollie Feritte Bugsy - 6. místo
hollie.jpg
Gloria Feritte Bugsy - 7. místo
Chantia Feritte Bugsy - 9. místo
Hannach Feritte Bugsy - 10. místo
Isis Ionel Bugsy - splnila 1 x sólo tréninkový běh a 1 x licenční sólo běh. Gratuluji majitelce slečně Salákové.
27.5.2017-dostihy--30-.jpg
25.05.2017 Soukromý trénink pro všechny naše fenky, Bertranda a malou Tamee alias Cecil. Dnešni trénink proběhl opět v krásné přírodě a ve skvělé náladě. Holčičky Hollie a Hannach za měsíc dovrší věku dvou let, v současné době jsou z nich již zkušené a bezproblémové závodnice na dostihových drahách. Mám z nich velkou radost, děkuji chovatelské stanici Fiefoerniek's, za ochotu poskytnout obyčejnému chovateli, jako jsem já, jejich tatínka Faustina na krytí. Plánovala jsem krytí u nich od první chvíle, kdy jsem viděla tatínka zakladatelky mého chovu, Furiosa Fiefoerniek's, celých 15 let... Skromný člověk, jako já, si musí s pokorou počkat na splnění svých snů, o to více si toho teď užívám... Dole na fotografii jsou Kasha, Chantia a Hollie na dnešním tréninku.
img_0389.jpg
23.05.2017 Dnes jsem si našla chvilku a spočítala jsem body Hannach Feritte Bugsy pro obdržení titulu Šampion krásy Klubu chovatelů Italských chrtíků. Dneškem má Hannach 264 bodů, pro dosažení titulu je zapotření 160 bodů, věřte, že není jednoduché je získat... Hannach prakticky za jednu výstavní sezónu splnila tento prestižní titul. Mám velkou radost z naší krásné a šikovné holčičky. Svůj chovatelský sen si plním stále dál, od počátku svého chovu, již 17 let, odchovávám chrtíky vhodné pro Krásu a Výkon. Mám velkou radost z nových chovatelů, kteří založili chov na mé krvi a jdou stejnou cestou jako já. Jsme jedna velká rodina a já vám přeji moc štěstíčka. Na fotografii dole JCh. Ch. Hannach Feritte Bugsy - Výborná 1, CACIB, BOB, nejkrásnější představitel plemene a moje maličkost na mezinárodní výstavě.
brno-5-kopie-2.jpg
21.05.2017 Mezinárodní výstava psů Litoměřice. Přihlášeno 20 italských chrtíků.
Kora Feritte Bugsy - Výborná 1, CAC, CACIB, BOB, splnila podmínky pro udělení titulu Český šampion krásy.
Leos Feritte Bugsy - Výborný 1, CAC, Res. CACIB
Jesika Feritte Bugsy - Výborná 1, CAJC, BOJ, Nejkrásnější mladá fenka a nejkrásnější mladý výstavy
Chantia Feritte Bugsy - Výborná 1, CAC
cacib-litomerice--77-.jpg
Isis Ionel Bugsy - Výborná 2
Bertrando Astra Bravissimo - Výborný 1, CAC
cacib-litomerice--7-.jpg
20.05.2017 Dostihová dráha Mladá Boleslav, CACIL, bodovací, nominační na ME. Distance 345 m. Kompletní výsledky a fotografie z cílové roviny zde.
Yvet Feritte Bugsy - 1. místo Senior, skvělý čas 30,22 s.
20.5.2017-dostih-ml.-bol--221-.jpg
Gratuluji majitelce paní Pličkové a děkuji jí za skvělou péči o mojí holčičku, která ve svém vysokém věku dosahuje lepší časy nežli mladé závodkyně. Je dcerou Lolly Feritte Bugsy, stejně jako moje současné mladé závodkyně z vrhu G/2015 - na fotografii dole jsou vlevo, uprostřed syn Yvet, talentovaný Bentley Camino Bianca, vpravo stále krásná Yvet.20.5.2017-dostih-ml.-bol--75-.jpg
Gisele Feritte Bugsy - 2. místo, čas 30,40 s. Res. CACIL
Gloria Feritte Bugsy - 3. místo, čas 30,42 s.
Hollie Feritte Bugsy - 4. místo, čas 30,65 s.
Chantia Feritte Bugsy - 5.místo, čas 30,91 s.
Abracadabra Camino Bianca - 6.místo, dcera Lolly Feritte Bugsy.
Hannach Feritte Bugsy - 8.místo, čas 31,83 s.
Gratuluji hlavně fenkám na posledních místech, jsou drobné a jejich časy jsou s přihlédnutím k jejich výšce famózní. 
Kategorie Mladí -
Kardinál Feritte Bugsy - 1.místo, čas 29,0 s.
Kaprice Feritte Bugsy - 2.místo, čas 29,64 s.
20.5.2017-dostih-ml.-bol--231-.jpg
Mám velkou radost ze dnešního dne a ze skvělých výsledků mých odchovů. Na dostizích bylo přítomno 23 chrtíků a pouze jeden nepocházel z mého chovu, zbytek se pyšní mojí krví a krví zakladatelky mého chovu. Skvělá bilance pro obyčejného chovatele, jako jsem já. Velice děkuji všem majitelům mých odchovů za skvělou péči, kterou dávají mým "dětem" a jejich potomkům.20.5.2017-dostih-ml.-bol--259-.jpg
17.05.2017 Soukromý trénink pro všechny naše fenky a Bertranda. Přijely majitelky s Evitou Feritte Bugsy, Furiossem Feritte Bugsy a majitelka dcery našeho Calibra, mladou Biancou Phoebe Stars. Zájem o návnadu projevovala i naše nejmladší Tamee alias Celil, která čeká na odjezd do Itálie. Krásný den zalitý sluníčkem jsme si pěkně užili. Na fotografii zleva v boxu Daien Framon Bohemia, Evita Feritte Bugsy, jejich majitelka paní Ing. Zapletalová s Tamee v náručí. Velice děkuji panu Holochovi za skvělé tréninkové boxy, které vyrábí na zakázku pro milovníky dostihového sportu, jako jsme my.
1--888-.jpg
14.05.2017 Dostihová dráha Marchegg, Rakousko. CACIL.
Dnes naše princezny Gisele a Gloria oslavily druhé narozeniny, jak jinak, než na dostihové dráze... Užili jsme si krásný slunný den na úžasné dráze s milými majiteli chrtů. Mám velkou radost, první místo a druhé místo obsadili pejsci mé krve po Perle Feritte Bugsy. Gratuluji vítězům ke skvělým časům, mám velkou radost, když potkám svoji rodinu i za hranicemi České republiky. Naše holčičky, při své nízké kohoutkové výšce, na které si zakládám od začátku svého chovu, měly skvělé časy, běžela se distance 360 metrů.
marchegg-14--325-.jpg
Gisele Feritte Bugsy - 3. místo
Gloria Feritte Bugsy - 4. místo
Hollie Feritte Bugsy - 5. místo
Chantia Feritte Bugsy - 6. místo
Hannach Feritte Bugsy - 1. místo B finále
marchegg-14--320-.jpg
Kaprice Feritte Bugsy - 1. místo sólo běh. Gratuluji majitelce slečně Primusové a přeji mnoho štěstí do dalších závodů.
kaprice-feritte-bugsy-1.-misto-solo-behy--dostihova-draha-marchegg.jpg
10.05.2017 Soukromý trénink pro všechny naše fenky, Bertranda a tentokrát jsem vzala na první trénink i holčičky z našeho posledního vrhu T, Taimu, Terzii a Tamee, sestřička Tadiska si užívá lásku a péči u své nové maminky a sestřenice Grace, má se moc dobře, papá BARF a dělá nám všem velkou radost. Děkuji paní Černovské za skvělou péči, kterou mým odchovům dává. Dnešní trénink jsme si užili všichni, ale největší překvapení pro nás byla Taima, která projevila absolutní zájem o návnadu. Foto dole. Tamee a Terzia byly také akční, ale Taima je svou dravostí smetla, mám z ní velkou radost a věřím, že nová majitelka vlohy Taimy využije v coursingu, který jí v budoucnu čeká. Více fotografií zde.
1--1281-.jpg
07.05.2017 Dnes jsem opět absolvovala trénink agility a obedience s Táňou a Bertrandem v pokročilých, foto níže.cvicak-7.5--54-.jpg
a s Kashou a Jesikou v začátečnících, foto níže.
cvicak-7.5--77-.jpg
Nádherné počasí a skvělá parta lidí, v této kombinaci mě sportovní aktivity s našími chrtíky nepřestanou bavit nikdy. Těším se na příště.
cvicak-7.5--82-.jpg
08.05.2017 Krajská výstava psů, Staňkov
Isis Ionel Bugsy - 1. místo, Vítěz třídy, Krajský vítěz, Vítěz X. FCI skupiny.isis-ionel-bugsy--vitez-tridy--krajsky-vitez--vitez-x.-fci-skupiny.jpg
Lilith Feritte Bugsy - 1.místo, Vítěz Mladých
Gratuluji majitelkám, paní Salákové a paní Gibanové ke skvělému výsledku a děkuji za skvělou péči o naše holčičky.
lilith-feritte-bugsy-vitez-mladych.jpg
06.05.2017 Dostihová dráha Kolín, Kolínský zajíc. Bodovací dostih, CACT. Kompletní výsledky zde.
Gloria Feritte Bugsy - 1. místo CACT
Hannach Feritte Bugsy - 2. místo Res. CACT
Gisele Feritte Bugsy - 3.místo
Hollie Feritte Bugsy - 4. místo
Gloria Feritte Bugsy - 5. místo
Kardinál Feritte Bugsy - 1.místo v kategorii Mladí
Kasha Feritte Bugsy - 3.místo v kategorii Mladí
Kaprice Feritte Bugsy - 2 x sólo běh
Gorg Feritte Bugsy - 2 x sólo běh
Unisex Feritte Bugsy - 2 x sólo běh
Úžasný výsledek z dnešního dostihu, mám velkou radost ze své chovatelské práce a děkuji majitelům mých odchovů za účast na tomto dostihu.
cact-kolin--654-.jpg
03.05.2017 Soukromý trénink pro naše feny a Bertranda. Dnes poprvé do porodu trénovala Caissa, 8 týdnů po vrhu ve skvělé kondici a s velkou radostí pronásledovala návnadu. Na fotografii dole je ve své typickém protažení při skoku. Mám z ní a ze své poctivé a zodpovědné chovatelské práce velkou radost, když vidím svoje odchovy ve skvělé kondici i přestože jsou pracovně a chovatelsky vytížení. Více fotografií z tréninku k vidění zde.
img_0491.jpg 
01.05.2017 Dostihová dráha Lednice. Lednický pohár.
Yvet Feritte Bugsy - 1. místo v kategorii Senior
Gratuluji majitelce, paní Pličkové a děkuji jí za skvělou péči o všestrannou a vyjímečnou Yvetku, dceru mojí momentálně jediné seniorky Lolly Feritte Bugsy a mého prvního krycího psa Axel Neel Bugsy. Čas tak rychle letí...
yvet.jpg
28.04.2017 Soukromý trénink pro naše fenky a Bertranda. Dnes s námi poprvé po porodu trénovala i Umbra, která je ve skvělé kondici, 7 týdnů po vrhu následovala návnadu s neuvěřitelnou energií. Mám z ní velkou radost. Na fotografii dole společný běh Haraldy a Umbry, matek naších vrhů R/2017 a S/2017.
nas-trenink-28.4--336-.jpg
23.04.2017 Dostihová dráha Kolín, Jarní pohár, CACT, nominační dostih.
Yvet Feritte Bugsy - 1. místo v kategorii Senior
Gratuluji majitelce paní Pličkové a moc děkuji za nejvyšší FCI tituly krásy a výkonu, které s Yvetkou získala C.I.B. C.I.B.P a C.I.C.
 
 
23.04.2017 Mezinárodní výstava psů České Budějovice.
Zenia Feritte Bugsy - Výborná 1, CAC, Res. CACIB, dneškem dokončila Český Grand Šampionát krásy.
Jesika Feritte Bugsy - Výborná 1, CAJC, BOJ. Nejkrásnější mladá fena, Nejkrásnější mladý výstavy.
Chantia Feritte Bugsy - Výborná 1,CAC
Lilith Feritte Bugsy - Výborná 2
Ambra Feritte Bugsy - Výborná 3
Hannach Feritte Bugsy - Výborná 3
Gratuluji majitelům mých odchovů a děkuji jim za krásnou prezentaci. Děkuji i majitelce Margo Feritte Bugsy, která přijela fandit své kamarádce Lilith.
Děkuji slečně Harantové za skvělé předvedení Jesiky v závěrečném kole, díky profi předvedení se stala vítězkou mladých a porazila krásného importovaného pejska z Finska. Jesika je držitelkou ocenění soutěže o Nejkrásnější pohyb na podzimní klubové výstavě Klubu chovatelů italských chrtíků 2016, toto ocenění získala teprve jako 8 měsíční, na výstavě bylo přihlášených rekordních 62 italských chrtíků. Mám z Jesiky velkou radost.
cacib-ceske-budejovice--189-.jpg
20.04.2017 Dostihová dráha Greyhound Park Motol. Unikátní, písková, jedinečná dráha v Evropě. Tréninkový den. Na fotografii dole Kaprice Feritte Bugsy a Gorg Feritte Bugsy.
kaprice-feritte-bugsy-a-gorg-feritte-bugsy-20.4.2017-greyhound-park-motol-trenink.jpg
19.04.2017 Soukromý trénink pro všechny naše feny a Bertranda. Studený vítr a chladné počasí nás neodradilo, a musím uznat, že italáčkům i nám svižné a krátké proběhnutí za návnadou, distance 150 metrů, jen prospělo. Dnes, 8 týdnů po porodu, se aktivně a s radostí do tréninku připojila i Haralda, která je ve vynikající kondici. Fotografie jsou k vidění zde. Dole na fotografii je Gisele a Hannach.
1--454-.jpg
16.04.2017 Mezinárodní výstava psů Praha, posuzovala paní Sosnová.
Lolly Feritte Bugsy - Výborná 1, Nejlepší veterán
Leos Feritte Bugsy . Výborný 1, CAC, CACIB, Nejlepší pes, BOS
Lolly dneškem splnila podmínky pro udělení titulu Český veterán šampion krásy ve věku necelých 10 let. Dostala krásný posudek, ktérého si velmi vážím. Lolly je v mojí chovatelské stanici matkou rekordních 30 štěňat. Toto je důkaz, že hodně pracovně a chovně využívané fenky, pokud mají vynikající péči, mohou mít ve vysokém věku skvělou kondici a porážet svoje soupeřky, které v chovu působily méně nebo vůbec. Lolly 3 x zvítězila ve třídě veteránů a vždy obsadila první místo s velmi hezkou konkurencí. Mám radost ze své chovatelské práce, která se úročí a prokáže pouze časem.
lolly-nejlepsi-veteran.jpg
13.04.2017 Nové fotografie vrhu R/2017 ve věku 6 týdnů k vidění zde. Nové fotografie vrhu "S" ve věku 4,5 týdne k vidění zde. K zadání je modrá fenečka s fialovou bavlnkou jménem Salina, foto dole. 
vrh-s-2017-vek-4-5-tydne--5-.jpg
11.04.2017 Nové fotografie vrhu "T " ve věku 4 týdny k vidění zde, tři fenenečky jsou k zadání do milujících rodin.
vrh-t-2017-4-tydny---13-.jpg
10.04.2017 Pro dnešní trénink jsem vymyslela novinku, sprinty na distanci 150 metrů. Všechny naše fenky, Bertrando i my jsme se dobře bavili. Na fotografii dole jsou rozesmáté sestry Hollie a Hannach. Fotografie jsou k vidění zde.
nas-trenink-10.4.2017-feny-a-bertrando--664-.jpg
09.04.2017 Mezinárodní výstava psů Chemnic, Německo.
Leos Feritte Bugsy - Výborný 1, CAC, CACIB, nejlepší pes výstavy. Gratuluji majitelce, paní Harantové.
Zenia Feritte Bugsy - Výborná 1, CAC, VDH. Dneškem splnila podmínky pro udělení titulu Německý šampion krásy. Gratuluji majiteli MUDr. Filippovovi. Děkuji majitelům za krásnou prezentaci mých odchovů v zahraničí.
 
 
 
09.04.2017 Dnešní trénink obedience pro začátečníky jsem absolvovala již potřetí s Kashou a Jesikou, v tréninku pro pokročilé jsem zaměstnala Táňu a Hollie. Na dnešním tréninku byla přítomna mezi začátečníky i Margo Feritte Bugsy. Měla jsem velkou radost z naších šikovných holčiček, všechny si vedly velmi dobře. Na fotografii dole je Táňa se svojí dcerou Hollie.
cvicak-9.4--21-.jpg
08.04.2017 Dostihová dráha Kolín. Časy z dostihu k vidění zde.
1. místo - Casablanca Di Santuale Regale
2. místo - Gisele Feritte Bugsy - CACIL, Res. CACT
3.místo - Hannach Feritte Bugsy - Res. CACIL
4. místo - Gloria Feritte Bugsy
5.místo - Abracadabra Camino Bianca - dcera Yvet Feritte Bugsy
6. místo - Hollie Feritte Bugsy
Yvet Feritte Bugsy - 1. místo v kategorii Senior ve skvělém čase, v prvním rozběhu měla Yvet nejlepší čas ze všech feneček přítomných na dostihu. Gratuluji její majitelce paní Pličkové a děkuji ji za skvělou péči o naší holčičku. K vidění byly čisté a vyrovnané běhy všech italských chrtíků.
Kasha Feritte Bugsy - 2. místo v kategorii Mladí
Kardinál Feritte Bugsy v tento den splnil dostihovou licenci.
Kaprice Feritte Bugsy splnil jeden sólo běh a jeden společný licenční běh.
Mám velkou radost ze své práce a děkuji majitelům mých odchovů za skvělou péči o ně. 
gisele-cacil--82-.jpg
05.04.2017 Náš dnešní jarní soukromý trénink proběhl v pořádku. Velkou radost mám z nové posily naší dostihové stáje, z Kashy, běhá spolehlivě a s velkou radostí. Na fotografii dole jsou Kasha, Hannach a Gisele. Více fotografií zde.trenink-5.4--106-.jpg
04.04.2017 Naše miminka rostou do krásy, jsou pravidelně odčervována i s maminkami, mimo kojení už pěkně papají kašičky a masíčko. K zadání nabízíme do vynikajících podmínek modrou fenku z vrhu S, modrou a tři isabell fenky z vrhu T. Nové fotografie štěňátek k vidění Vrh S, Vrh T, Vrh R je již celý zadaný do nových milujících rodin.
vrh-t-13-dni--25-.jpg
01.04.- 02.04.2017 Mezinárodní výstava psů CACIB Bratislava. V sobotu posuzovala paní CZ, v neděli posuzovala paní. Naše nadějné dostihové princezny Gisele a Gloria byly velmi úspěšné, odnášíme si z víkendu dvě čekatelstní na Slovenského šampiona krásy a jedno čekatelství na Mezinárodního šampiona krásy. Mám velkou radost ze své chovatelské práce. Pár foteček k vidění zde.
gisele-a-gloria--97--kopie.jpg
01.04.2017 Dostihová dráha Greyhound Park Motol. Jarní cena. První letošní dostih sezóny zahájili italští chrtíci. Děkuji majitelům našeho Igora a Kaprice za účast na této agrenalínové akci pořádané na jedinečné, pískové dráze v Evropě. První místo obsadil Gorg Igor Feritte Bugsy, druhé Kaprice Feritte Bugsy a třetí Nikolas Na Klínkách. Gratuluji majitelům.
dostihova-draha-greyhoun-park-motol-1.4.2017-gorg--kaprice--nikolas.jpg
26.03.2017 Dostihová dráha Kolín. Licenční a tréninkové běhy. Kasha Feritte Bugsy dneškem splnila podmínky pro udělení dostihové licence v rekordním čase 12 měsíců. Mám velkou radost. 
Před 12. lety jsem prožívala stejnou radost při plnění dostihové licence s mým prvním plemenníkem, úžasným a nezapomenutelným Ceysse Bugsy. Kasha dnes uběhla svůj třetí společný běh a jeden sólo běh s dostihovým náhubkem, její šikovné spáring partnerky si s náhubkem také nalámaly hlavu, jen byly rozčarované v cíli, při zákusu, nemohly si odnést ulovenou kůžičku. Dnes si také splnil dva sólo tréninkové běhy bratr Kashy, talentovaný a velmi rychlý Kardinal. Chrtů na dráze bylo mnoho, z této akce jsme odjížděli v 16 h a za námi bylo hlášených  ještě nejméně 20 běhů. Zájem o dostihy roste a počet kvalitních dostihových chrtíků se zvyšuje. Pro mě, jako dlouholetého chovatele plemene italský chrtík, je to milé zjištění. Ráda vidím skvělou konkurenci a pokud je původem z mého chovu o to větší radost mám. V současné době běhá v naší republice na dostihových dráhách 9 z 10 chrtíků původem mé krve. Na fotografii dole Kasha a její spáring partnerky Gloria a Chantia.
kasha-licence--2--kopie.jpg
24.03.2017 Dostihová dráha Greyhound Park Motol. Milé setkání majitelů mých odchovů na unikátní a jedinečné dráze v Evropě. Jsem nesmírně šťastná, že mohu trénovat svoje chrtíky i v nejluxusnějším prostředí mezi uznávanými znalci dostihového sportu. Poprvé jsem se účastnila tréninku jako stewardka. Mám velkou radost.greyhound-park-motol.-trenink-23.3.2017.jpg
Hollie Feritte Bugsy - sólo běh, Hannach Feritte Bugsy společný běh s Furiosso Feritte Bugsy, Chantia Feritte Bugsy společný běh s Gorg Feritte Bugsy. Na fotografii dole Nikolas se stewardkou, já jako s Chantií a majitel pan Pavlíček jako steward se svým Igorem.
nikola--chantia--gorg-trenink-dostihova-draha-greyhound-park-motol-23.4.2017.jpg
24.03.2017 Dnes v dopoledních hodinách Kasha a Jesika absolvovaly vyšetření očí na dědičné a vrozené vady s výsledkem negativní. Jiný výsledek jsem nečekala, jelikož mám genetické testy očí feneček hotové již půl roku, se stejným výsledkem, ale bez stresování. Genetické vyšetření očí má velkou přednost, nemusí být rozkapané oči a je platné po celý život. Jedno vyšetření z malé kapky krve a máte klid. Žádné pravidelné roční kontroly se stresováním chrtíka, roztažené zornice reagují na světlo a jsou bolestivé, pes musí být nejméně 24 h ve tmavé místnosti nebo nostit brýle, které mu chrání bolestivě roztažené rohovky, hrozí úrazy. Výsledky genetického vyšetření očí od akreditované genetické laboratoře Vemodia nově akceptuje i orgán ČMKU.
 
 
 
23.03.2017 Odpolední soukromý trénink pro naše fenky a Bertranda. Můj partner se uzdravuje, za co chci poděkovat akreditované genetické labolatoři KitGen. Trénink jsme si užili i s naším malým Borískem, sezóna tréninků a dostihů nám začíná, připravte se kilíčka, která jste se na nás v zimě nalepila, budete rozpuštěna... Na fotografii dole Kasha, Gloria a vzadu Hannach.
nas-trenink-23.3--32-.jpg
19.03.2017 Dostihová dráha Mladá Boleslav. Dnešní trénink byl hojně obsazený, my jsme byli ve druhé skupině od 13 h. Kasha a Jesika měly společné licenční běhy v silném větru a za silného deště. Musím velmi pochválit nejenom moje nejmladší závodnice, všechny naše fenečky běžely perfektně v nepříznivém počasí a poprvé s náhubky. Všechny zvládly extrémní situaci po zimním odpočinku na jedničku. Dnes si splnila dva společné licenční běhy Kasha ve věku 4 dny po dovršení 12. měsíců. Jsem tak šťastná... Jedinečné dostihové vlastnosti mých odchovů jsou neodiskutovatelné čím dál víc... Děkuji promoklému a obětavému personálu dráhy za možnost plnit licenční běhy, také že nás nechali doběhnout poslední i přes velkou nepřízeň počasí.
 
 
 
22.03.2017 Dostihová dráha Greyhound Park Motol. Trénink pro chrty.
Na tomto tréninku byli přítomni Unisex Lambo Feritte Bugsy, Gorg Igor Feritte Bugsy, Kaprice Feritte Bugsy. Na fotografii dole manažerka dostihu, paní Kateřina Magerová s Lambem. Krásné fotografie z tréninku k vidění zde.
unisex-lambo-feritte-bugsy-trenink-greyhound-park-motol-22.3.2017.jpg
18.03.2017 Nové fotografie vrhů R, S, a T. Bereme rezervace na štěňátka z těchto vrhů.
vrh-s-2017-vek-10-dni--25-.jpg
17.03.2017 Máme k zadání Vrh T. Posílám poděkování do Německa, paní Gině (majitelce Ilease, dědečka našeho vrhu T/2017), za výběr krásných jmen pro naše holčičky. Fenečky zadáme do nejlepších podmínek. Fotografie štěňátek ve věku 6 dní jsou k vidění zde. Dole na fotografii je Caissa s odevzdaným romantickým pohledem matky těšící se na svoje potomstvo.
caissa-feritte-bugsy-tri-dny-pred-porodem-sveho-prvniho-vrhu--12-.jpg
16.03.2017 Kasha a Jesika dnes ráno absolvovaly vyšetření srdíčka dopplerovou metodou u pana specialisty s výsledkem negativní na vrozené a dědičné vady a dnes večer absolvovaly vyšetření patell u pana doktora specialisty orthopeda s výsledkem 0/0. Mám velkou radost ze své chovatelské práce.
 
 
 
12.03.2017 Best in Field Gaweinstal, CACIL coursing.
Yvet Feritte Bugsy -  1. Místo, CACIL.
Yvet obdržela, plný počet bodů, ve svém věku předvedla skvělý výkon. Yvet je neuvěřitelně všestraná závodnice. Gratuluji majitelce, paní Pličkové a děkuji jí za skvělou péči a prezentaci, kterou naší holčičce dává.
yvet-feritte-bugsy-cacil-3-2017.jpg
12.03.2017 Přestože jsem celou noc probděla při bezproblémovém porodu Caissy, nemohu si dovolit odpočinek. Čekal na mě pravidelný nedělní trénink agility a obedience, dnes svůj druhý trénink absolvovala Kasha a Jesika, obě pracovaly velmi pěkně, z první hodiny si vzaly nečekaně mnoho. Mezi zkušené chrtíky na dnešní výcvik šel Bertrando s Hollieba, oba vzorně plnili všechny povely. Bylo mi fajn mezi lidmi stejného zaměření, domů jsem se vracela opět nabitá energií. Bez chrtíků si nedokážu představit svůj malinký svět.
 
 
 
11.03.2017 Máme k zadání Vrh S. Maminka i štěňátka jsou v pořádku, dvě modré holčičky a jeden modrý chlapeček se těší na nové milující majitele. Fotografie steňátek k vidění zde.
vrh-s-2017-vek-3-dny--56-.jpg
08.03.2017 Naše mimi "R" zdárně prospívají. Haralda je pečlivá matka. Mám z naších štěňátek velkou radost. Isabell pejsci a fenečka jsou k zadání do milujících rodin. Nové fotografie zde.
vrh-r-vek-11-dni--12-.jpg
05.03.2017 Trénink obedience a agility pro Hannach a Chantii. Hannach reaguje na povely bravurně, Chantia je stále odtažitá vůči velkým psům, ale jsme na nejlepší cestě, rady od vynikající a zkušené trénerky paní Benčové, přijdou vždy vhod.
 
 
05.03.2017 Trénink obedience a agility s Jesikou a Kashou. Na první trénink poslušnosti naše holčičky koukaly nevěřícně. Proč musí poslouchat a běhat s velkými psy? Něco tak nepředstavitelného se jim nezdálo ani ve špatném snu...  
 
 
04.03.2017 Trénink Greyhound Park Motol. Mám velkou radost ze svých šikovných odchovů a děkuji majitelům za skvělou péči o ně a aktivity, které s nimi podnikají, nemusí bojovat pouze o mistrovské tituly... Tréninku se účastnili naši Isis, Unisex, Gorg a Furiosso. Na fotografii dole Isis se svojí stewardkou - majitelkou, slečnou Salákovou a Unisex Lambo s paní stewardkou.
greyhound-park-motol-trenink-4.3.2017-isis-a.jpg
04.03.2017 Soukromý trénink pro naše fenky a Bertranda. Tento trénink byl opět perfektně zvládnutý. Děkuji přátelům za pomoc a partnerovi za zprovoznění navijáku a čtyřkolky a za obsluhu navijáku, který bezchybně fungoval. Technické vzdělání se nezapře... Na fotografii dole zleva Hannach, Chantia, Gloria, které bezchybně pronásledují návnadu, bez otáčení a pošťuchování, mají vynikající vlohy pro lov a spolupráci. Fotografie k vidění zde.
trenink-4.3--143-.jpg
04.03.2017  Přednáška pro laickou veřejnost s možností odběru vzorků vašeho italského chrtíka a konzultaci s odborníky v oblasti genetiky od akreditované genetické laboratoře Vemodia. Dozvěděla jsem se nové poznatky o monogenně podmíněných genetických chorobách v chovu Italských chrtíků.
vemodia---prednaska-hotel-cechie-praha.jpg
02.03.2017 Školení stewardů v Greyhound Park Motol. Dnes se mi splnil další z mých dostihových snů. Stala jsem se oficialní stewardkou unikátní dostihové dráhy Greyhound Park Motol. Těším se na naší další spolupráci.
greyhound-park-motol.jpg
26.02.2017 Děkuji panu Holochovi za druhý dostihový box, v tomto případě dvojbox, který vyrábí, a pro nás je velkým štěstím ho používat. Naší pejsci získávají první ranní návyky, které jim v rámci socializace zůstanou v podvědomí nastálo. V současné době používáme tři dostihové boxy, pro tři chrtíky, distance naších tréninkových běhů je 250 metrů do velmi mírného svahu, trénujeme pouze dostihový návyk. Jejich radost ze spolupráce je na všech naších tréninkových fotografiích zjevná. Jsem velmi šťastná, že mohu svoje chovné chrtíky aktivně vést i po pracovní stránce, podle hesla, kterého se držím od začátku svého chovu Krása a Výkon ruku v ruce. Na fotografii dole Meryla, Bertrando a Kasha připravení na běh.
nas-trenink-26.2.2017-feny-a-bertrando--17-.jpg
26.02.2017 Soukromý trénink pro naše fenky a Bertranda. Tento trénink můj partner ze zdravotních důvodů nezabezpečoval. Prožili jsme s kolegou, který mi pomáhal, malý tréninkový horor. Provaz na navijáku nám v pravidelných intervalech praskal, nebo jezdil nadzvukovou rychlostí, měla jsem od něj pořezané a spálené ruce, mám rozřezanou podrážku mých oblíbených nezničitelných bot značky Martens. Na závěr se nám zahltila čtyřkolka a nešlo s ní hnout. I přesto u nás stálo štěstí, pejsci se krásně proběhli a já jsem si užila svůj návykový adrenalín. Těším se na příští trénink, který, doufám, proběhne více v klidu a za organizace mého partnera. Na fotografii dole je Hannach a Gisele. Fotky z tréninku jsou k vidění zde.

trenink-26.2--410-.jpg

25.02.2017 Season opening coursing Alsónémedi, H.
Yvet Feritte Bugsy 1. místo CACL, CACIL, dneškem Yvetka splnila podmínky pro udělení titulu C.I.C. Dcerka Yvetky, šikovná Buggy Camino Bianca vybojovala 1.místo CACIL. Gratuluji majitelce a chovatelce pani Pličkové ke skvělému úspěchu a obdivuji její chovatelskou práci. Na fotografii dole Yvet, Buggy a jejich šťastní majitelé.
26.2.2017-yvet-feritte-bugsy-s-dcerou.jpg
25.02.2017 Vrh "R" - Bertrando Astra Bravissimo x Haralda Pustynny Wiatr. Dva pejsci a jedna fenečka k zadání. Mám velkou radost z tohoto vrhu. Maminka i štěňátka jsou v pořádku. Informace o vrhu najdete zde. Fotografie štěňátek jsou k vidění zde.
vrh-r-2017-stary-2-dny--73-.jpg
25.02.2017 Schůze Klubu chovatelů Italských chrtíků. Volební schůze proběhla v Brně. Panovala příjemná nálada, ke které přispěla i skvělá kuchyně a útulné prostředi restaurace. Děkuji výboru za dobrou volbu. Zvolili jsme částečně nový klubový výbor. Těším se na naší další klubovou akci a setkání milovníků plemene Italský chrtík. Gratuluji novým sportovním šampionům pocházejících z naší krve.
hero-a-kuba.jpg
09.02.2017 Junior šampionka CZ Hannach Feritte Bugsy se stala Českou šampionkou krásy. Mám velkou radost.
hannach-sampion-cz-kopie.jpg
05.02.2017 Mezinárodní výstava psů Brno, posuzoval pan Rudi Brandt z Dánska. Na výstavu bylo přihlášeno 35 italských chrtíků. 
Hollie Feritte Bugsy - Výborná 2, Res. CAC
Hannach Feritte Bugsy - Výborná 1, CAC, CAC ČMKU, CACIB, BOB
Nejkrásnější fena, Nejkrásnější představitel plemene. 
Chantia Feritte Bugsy - Výborná 1, CAJC, Nejkrásnější mladá fena 
Isis Ionel Bugsy - Výborná 2
Leos Feritte Bugsy - Výborný 1, CAC
Mám radost a děkuji majitelům naších štěňátek za krásnou prezentaci. Za nádherné fotografie děkuji Ing. Dusíkové. Budou k vidění co nejdříve. Za nové krásné obojky se střapečky děkuji Sofa Dog Wear. 
 
22.01.2017 Trénink obedience a agility s Hollie a Chantií. Holčičky jsem oblékla do čtyř vrstev, kvůli mrazivému počasí. Tento trénink mě mile překvapila Hollie, kdy předvedla dlouhodobé odložení mezi velkými psy, sice v sedu, ale na chrtíka a v mrazivém počasí skvělý výkon. Mám z ní velkou radost.obedience-21.1.2017.jpg
 
21.01.2017 Soukromý trénink jsem si velmi užila. Přijeli majitelé naších štěňátek, strávili jsme aktivním tréninkem 21 chrtíků, čtyři příjemné hodiny. Věřte, že nám zima nebyla... Na fotografii dole majitel s Gorgem, který se připravuje na otevření boxu za návnadou, v boxu Lolly, malý Parlo s majiteli, Margo s majitelkou Isis a úplně vpravo babička Belladona.21.1.2017-trenink---176-.jpgPřijela majitelka s Evitou, s Dayen a malou Eliškou, majitelka s Margo, majitelka s Isis, majitel s Gorgem, majitelé s malým Parlem, majitel s Belladonou a tréninku se také účastnily všechny moje fenečky, Bertranda jsem tentokrát vynechala z důvodu hárání vícero feneček. Děkuji všem za pomoc a za milé rodinné setkání. Krásné momentky od majitelky Isis jsou k vidění zde. Na fotografii dole Jesika se svojí matkou Merylou.21.1.2017-trenink---378-.jpg
 
18.01.2017  Chtěla bych poděkovat majitelce Evity Feritte Bugsy za její skvělou péči o naší holčičku, Evitka byla na mezinárodní výstavě napadena parazitem, který přenášejí klíšťata. Diagnostika onemocnění metodou Elisa byla bezvýsledná. Po konzultaci semnou, odeslala chovatelka vzorky do genetické laboratoře. Následná cílená diagnostika PCR metodou v genetické laboratoře Vemodia určila správný druh parazita a doporučila vhodnou léčbu. Obětavá péče majitelky, štěstí při shánění v Čechách špatně dostupných léků a velká chuť do života Evity zaznamenaly úspěch. Evitka je popisována jako modelový případ se šťastným koncem na přednášce paní MUDr. Pekové. Podrobnosti přidám následně...

 

prednaska-vemodia-mudr-pekova-14.1.2017.jpg

15.01.2017 Trénik obedience s Hollie a Hannach. Holčičky uraženě koukaly na všechny kolem, nechtělo se jim poslouchat, zvykly si na volný režim, který u nás panoval poslední dva měsíce. Ve druhé polovině tréninku je to přešlo a opět pěkně reagovaly na povely v nejlepší škole pro psy.

hannach-a-hollie-obedience-15.1.2017.jpg

14.01.2017  Náš první letošní soukromý trénink. Děkuji majitelce Evity a majiteli Belladony za pomoc při našem tréninku. Partner prodělává respirační onemocnění, každá ruka navíc je přínosem. Trénik jsme si všichni užili, běželi všechny naše fenky a Bertrando. Přijela Evita Feritte Bugsy, Dayen Framon Bohemia (dcera Karla Feritte Bugsy) a nádherná Eliška Přemyslovna Framon Bohemia (dcera Multi Ch. Sanny Feritte Bugsy). Evitka byla šťastná, velmi dobře si uvědomuje, že je doma, některá štěňata na nás rychle zapomenou. Dayen je držitelkou dostihové licence, z jejího nasazení to bylo zřetelné, je to spolehlivá coursingová fenka, na tréninku tři měsíce po vrhu byla v perfektní kondici. Malá Eliška sebevědomě běžela distanci 80 metrů. Na fotografii dole je Chantia a Gloria. Fotografie všech chrtíků z tréniku budou k vidění zde.

nas-trenink-13.1--407-.jpg

14.01.2017 Moderní diagnostika infekčních onemocnění zvířat. Velice děkuji paní MUDr. Pekové PhD., vedoucí akreditované genetické laboratoře Vemodia, za zajímavou přenášku a panu RNDr. Korci CSc. řediteli a majiteli ZOO Tábor za sérii unikátních přednášek. Opět jsem se utvrdila, že nás není málo, nás chovatelů, kteří mají zájem o moderní postupy. Seznámila jsem se se zajímavými lidmi, kteří dokáží inspirovat pro vyšší cíle. Je velmi důležité mít svůj vzor a neustále se zlepšovat.

14.1.2017-prednaska-moderni-diagnostika-infekcnich-onemocneni-vemodia..jpg

12.01.2017  Na začátek roku 2017 bych chtěla pozvat majitele naších štěňátek k registraci svého miláčka na sezónu 2017 do Čeké greyhound dostihové federace. My už hlášení jsme, jelikož máme malinkou protekci. Oficiální přihlášky budou ke stažení na webu Greyhoud Park Motol od 01.02.2017. Možnost registrace bude jeden měsíc, prosím nepropásněte tuto možnost trénovat svého chrtíka na špičkové, profesionální dráze.

chrt_dostihy_pf_2017_greyhound_racing_park_motol_cgdf_.jpg

11.01.2017  Posílám velkou gratulaci majitelce paní Démarové a chovatelce psa Timothy Na Klínkách, který splnil podmínky pro dosažení titulu Šampion Klubu Chovatelů Italských Chrtíků 2016. Tento krásný a úspěšný chovný pejsek je syn JCh. Honeye Feritte Bugsy, vnukem jedinečného Multi Ch. Ceysse Bugsy a pravnukem dostihové a chovatelské legendy Multi Ch. Holly Di Branco Piccolo.

timothy.jpg

Velká gratulace ode mne patří majitelce chovného psa Hera Feritte Bugsy, který obdržel titul Dostihový a Coursingový šampion Klubu Chovatelů Italských chrtíků 2016. Hero je pokrevní bratr našeho JCh. Honeye Feritte Bugsy a Jch.Ch. Hope Abby Feritte Bugsy.

hero.jpg

Velkou gratulaci posílám majitelce a chovatelce chovné fenky Makaria Quindici, která je dcerkou Leona Feritte Bugsy a vnučkou naší legendy Multi Ch. Holly Di Branco Piccolo. Makaria se stala Šampionkou Klubu Chovatelů Italských Chrtíkůpro rok 2016.

makaria.jpg

Velkou gratulaci posílám majitelce a chovatelce chovného psa Kuba Libre Na klínkách, který obdržel titul Dostihový a Coursingový Šampion Klubu Chovatelů Italských chrtíků 2016. Kuba je syn Foresta Feritte Bugsy, vnuk Multi Ch. Dame Fortuna Bugsy a pravnuk legendy Multi Ch. Holly Di Branco Piccolo.

kubalibre.jpg

10.01.2017  Posílám velkou gratulaci majitelce (paní Vašíčková) a chovatelce (paní Pličková) psa Aristo Camino Bianca, který se stal Dostihovým vítězem 2016. Aristo je syn ICh. Yvet Feritte Bugsy a vnukem Ch. Krása a Výkon Lolly Feritte Bugsy a pravnukem dostihové a chovatelské legendy Multi Ch. Holly Di Branco Piccolo.