Jdi na obsah Jdi na menu

 
 

Poslední aktualizace 29.08.2022 

 

29.08.2022 Soukromý trénink pro moje chrtíky.  Dnes se tréninku účastnila Chicky se sparingartnerem Sebikem. Oba zkušení a nádherní běžci black & white, krásný pohled pro bohy na nadšené a šťastné sportovce. Ve druhém běhu mladá Mafie a Ornelka. Obě nadšené a veselé se zajmem o návnadu. Ve třetím kole mladí Mishan a Mário,  nádherní kluci. Kteří spolehlivě následují návnadu. V posledním běhu mláďata Pepek a Perpetum. Pepek je malý modýlek. Krémová barva a elegance jsou pro oko velmi líbivé,  Perpetum není tak atraktivní, ale od štěněčího věku je velmi talentovaný na běhání.  Dnešní pondělní trénink ve večerních hodinách byl moc fajn.

 

29.08.2022 Dnes byla na veterinární klinice vykastrována moje malinká princezna Pleyla,  čerstvě  tříletá, krásná a zdravá fenka. Maminka 5ti krásných štěňátek si odedneška bude užívat život bez hormonálních bouří v klidu a peřinkách. Mám takovou radost. Operace proběhla v pořádku a věřím,  že se princezna dožije ve zdraví vysokého věku. 

 

28.08.2022 Trénink obedience a poslušnosti poprvé s Ornelkou a podruhé s Mafií. 

Ornelka plná sebevědomí brala trénink ve svých 6ti měsících s přehledem Mafinka, o dva měsíce starší a o jednu lekci zkušenější ji šla krásně příkladem. Krásné tři hodiny na cvičáku nám hezky zpříjemnily neděli. Těšíme se zase příště až navštívíme můj nejoblíbenější cvičák Conica.

 

27.08.2022 Sallynka,  princezna malinká se stala zaslouženě Šampionkou krásy České republiky. Gratuluji Sally Feritte Bugsy, patříš mezi nejkrásnější predstavitelky mojí chovatelské práce Krása a Výkon. Po 5 generací, zdravé, krásné a vlastníci dostihovou a coursingovou licenci a mezinárodní pracovní certifikáty. Prostě paráda. Mám neuvěřitelnou radost. 

 

21.08.2022 Po krásné výstavní akci v Mladé Boleslavi jsme stihli s Boriskem ještě zajet na náš nejoblíbenější cvičák. Dnes si trénink obedience a agility procvičil mladý Mario poprvé a zkušený Sebik mu napovídal. Krásná neděle od dopoledne prožitá na výstavě a odpoledne na cvičáku. Mojí chrtíci se prostě mají, u mě nemají šanci se nudit, proto mají parádní život. A tak to má být...

 

21.08.2022 Mezinárodní výstava psů Mladá Boleslav.

Dnes jsme si z této akce odnášeli další titul do naší chovatelské sbírky. Tentokrát ho obdržel Sebik Feritte Bugsy, který je nově ověnčen národním titulem Český Šampion krásy. A Mário Feritte Bugsy se stal Nejkrásnějším dorostem na svojí první výstavě v životě.

 

19.08.2022 Český Junior Šampion je první oficiální titul mojí vycházející hvězdičky Karamela Feritte Bugsy. 

 

08.08.2022 Moje krémová princezna Chicky Feritte Bugsy se může oficiálně účastnit mezinárodních dostihů a coursingů, dneškem splnila všechny náročné podmínky pro tento druh sportovního zařazení.

 

07.08.2022 Mezinárodní výstava psů Praha. Dnešním dnem mi skončil náročný třídenní výstavní maraton.

Sally Feritte Bugsy si dnes odnesla tituly nejvyšší. 

A to nejkrásnější fenka s mezinárodním oceněním CACIB  a nejkrásnější představitel plemene s oceněním BOB z konkurence zúčastněných 24 italských chrtíků.

 

06.08.2022 Mezinárodní výstava psů Praha.

Na dnešní výstavě svým šarmem nejvíce okouzlil paní posuzovatelku Sebik Feritte Bugsy, který se stal nejkrásnějším psem výstavy s mezinárodním oceněním CACIB a nejkrásnější pes s oceněním BOS z konkurence 28 přihlášených italských chrtíků.

 

05.08.2022  Mezinárodní výstava psů Praha. Účast 24 italských chrtíků.

Začíná mi tří denní výstavní maraton. Dnes se krásně předvedl Karamel Feritte Bugsy , který od pana posuzovatele odcházel s oceněním Nejkrásnější mladý pes - CAJC  a k tomu Nejkrásnější mladý představitel plemene - BOJ. Moje radost byla velká.

 

26.07.2022 Soukromý trénink pro moje chrtíky. Dnes trénovala v prvním běhu Sally se svojí dcerkou Mafinkou,

.--151-.jpg

 ve druhém běhu Chicky a Mishan - fota dole i nahoře. Krásný klidný podvečer jsme si užily.

.--149-.jpg

24.07.2022 Soukromý trénink pro moje chrtíky. Foto dole Karamel.

.--273-.jpg

Náš dnešní nedělní polední výlet byl směřován na naše tréninkové pole, kde jsme se zdrželi aktivním tréninkem 5 hodin. Foto dole Nataly.

.--236-.jpg

Dnes trénovala Nataly s Jonashem, Karamel s Naschym, Táňa s Mariem,

.--706-.jpg

Pleyla - foto nahoře s dcerou Ornelou, Kasha s Mishanem a štěńátka Pepek s Perpetumem.

Foto dole Karamel.

.--367-.jpg

Byl to náročný trénink pro mě i pro Borise, který mi se vším pomáhal. Foto dole Táňa.

.--455-.jpg

Naší chrtíci se zase hodně naučili, všichni jsme si pořádně potáhli svaly. Foto dole Ornela.

.--733-.jpg